Tuesday, March 16, 2010

Cosplay Yang Fail !!


Cosplay ialah nama singkatan bagi 'costume play'. Cosplay ni bermaksud seseorang itu memakai kostum dan aksesori yang menyerupai sesuatu karakter. Karakter-karakter yang selalu dijadikan cosplay ni biasanya diambil dari manga, anime, video game, superhero dan lain-lain.

Cosplay ni kalau buat betul-betul dan kena dengan gayanya memang jadi. Macam real la. Tapi ada jugak cosplayer ni yang terlampau 'kreatif' dengan cosplay diorang sampai memang 'sebijik' dengan karakter asal. Haha.


Sailorman??


Robot Gundam?? Robot la sangat.


Sakura + Sasuke = Sakuke??


Cell yang sudah sempurna !


Tak tahu ni Cikgu Gai ke Lee.


Kakashi??


Yeah! Superman in Black!

6 comments:

koru said...

mak aih..

hafizazmi17 said...

hahahhaha, terbaik!

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

mmg stylo lah!!!

Mr Kamikaze said...

Mak aii...lawaknya...hahaha

shafiq08 said...

tp sayang cosplayer ni x famous sgt kat m'sia ni kan..

Penyapu said...

lawak benooooor . hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...