Tuesday, March 9, 2010

Fesyen Gila Lady Gaga


Semua mesti kenal Lady Gaga. Tak kenal? Kalau korang tengok tv ke, baca magazine ke kalau terjumpa perempuan pakai baju pelik-pelik dan sophisticated malah lagi complicated, tu la Lady Gaga. Senang je nak cam minah ni. Haha. Nak kata fesyen dia seni, tak la jugak. Senile ada la. Tapi lagu-lagu dia ni best. Layan jugak la. Jom kita layan fesyen gila dia ni !







Sumber foto : Just Jared



p/s : Rah Rah ah ah ah, Rama Ra Ma Ma, GaGa Oh La La, Want your bad romance..

5 comments:

luvly mya said...

die nie memang pelik la..

shafiq08 said...

tu la.. tapi lagu dia best..haha..

wawan said...

lobster atas kepala paling xtahannnn =P

shafiq08 said...

tu la, bajet crown miss world la tu..haha..

ikhlaskahaku? said...

perrghh
siap ade baju lutsinar lagi
malu den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...