Saturday, March 20, 2010

Produk Yang Kalau Tak Wujud Pun Takpe


Sekarang ni macam-macam benda telah dicipta untuk kesenangan dan kemudahan manusia. Jauh berjalan, kereta ada. Nak panaskan air, water heater ada. Nak merempit, motor ada. Tapi ada jugak benda-benda yang diciptakan pada untuk terlampau menyenangkan kita, tapi akhirnya jadi benda yang kalau tak dilahirkan di dunia pun takpe.


Underpants untuk tangan


Tangan pun nak kena pakai spenda ke? Adakah untuk menutup aurat?

Bra lelaki


Bra lelaki. Tapi hanya ada di Jepun sahaja. Tetek lelaki jepun besar-besar kot. Haha.

Bantal bayi


Slogan produk ni, "It's like leaving a part of you with your baby". LOL.

Handset untuk handphone


Untuk orang-orang yang old skool, here's the product for you.

Selipar berpenyapu

Ingatkan takde kasut yang phail selain kasut berlampu, rupanya ada lagi yang phail.

Bekas penyimpan pisang

Khas kepada orang yang tak tahu guna peti ais.

Pemecah telur


Takut tangan luka ketika memecahkan telur?

6 comments:

meera^da cute..*_* said...

oho...pemecah telur tu sgt kelakar...bra utk laki pon kelakar...

peliks2..

akihiko said...

selipar penyapu tu mesti dia wat utk makcik cleaner kot
pantang nampak sampah skit je nak sapu
XD

akihiko

lemangcute@chah said...

hahaha..paling suka SELIPAR PENYAPU.. hahaha..mcm doremon siottt..hahaha

kyo_9 said...

huhu.. letak pisang kt dalam peti sejuk bahaya ntk kesihatan dowh~

Syamil Hafiy said...

pelik btol diorg ni . terlampau kreatif sgt ! haha

Anonymous said...

encik, pemecah telur direka khas ntuk mereka yg x reti pecah telo cara biase.. ade spesis mcm 2 tau... maybe sbb terlalu cermat ataupun penyakit waswas... supaya kulit telur x terjatuh ke dlm mangkuk atau frying pan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...