Saturday, March 13, 2010

Roller Coaster Belakang Rumah !


John Ivers seorang peminat permainan roller coaster. Tapi, apa yang dia tak suka tentang permainan ni, dia terpaksa beratur panjang menunggu giliran dia untuk naik roller coaster. Dan sebab itu, dia telah membina roller coaster sendiri di belakang rumahnya. Dia mengambil masa selama satu setengah tahun untuk menyiapkan roller coasternya yang diberi nama 'The Blue Flash'. Dan yang paling penting, dia tak perlu beratur lagi.










p/s : Sebenarnya, tak cuak pun naik roller coaster. Kat Genting aku naik CorkScrew 3 kali. Haha.

5 comments:

velasrizal said...

woohoo.. cool dude..

kisahsensasi said...

Memang peminat tegar betul la mamat nie dengan roller coaster

hazman aka species1980 said...

Agak2x laa.... berapa banyak yang dia dah abiskan yea...

kisahremaja said...

Tengok gaya macam takde ciri2 safety je track die ......

shafiq08 said...

tu la.. hantar sirim tak lepas ni..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...