Thursday, March 11, 2010

iPhoneberry Bold


Sekarang ni semua nak guna iPhone la, Blackberry la, lepas tu semuanya nak ada touch screen features. Kalau boleh lagi besar skrin lagi bagus. Nak besar sangat pakai je la public phone. Haha Tapi sekarang ada lagi telefon yang lagi canggih dari iPhone dan Blackberry. Steampunk Phone.

Telefon ini direka oleh Arthur London Schmitt and it's just awesome. Telefon ni tak mempunyai banyak function, tersangatlah tebal, such a pain to handle dan sebab-sebab inilah membuatkan telefon ini begitu hebat. Dan yang paling best tentang telefon ni, korang perlu menggunakan punch card dan nombor telefon binari untuk mengawal features telefon ini dan membuat panggilan. Isn’t it just the coolest gadget ever? Haha.








p/s : Handphone paling best di dunia adalah Nokia 3310 (tiga tiga sepuluh sen)

2 comments:

cikgu said...

Bukan tiga tiga sepuluh sen tapi tiga tiga sekupang. LOL

shafiq08 said...

handset ni baling anjing pun mati..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...