Thursday, March 25, 2010

Angelina Jolie Ketika Berusia 15 Tahun


Aku minat gila dengan Angelina Jolie. Aku yakin ramai lelaki-lelaki kat luar sana tu minat dia jugak. First movie aku tengok dia berlakon 'Tomb Raider'. Since then, she's my number one. Apa yang hot tentang dia ni, of course la bibir dia. Betul tak guys? Haha.

Sebenarnya, sebelum jadi pelakon, Angelina Jolie adalah seorang model. Bawah ni ialah gambar eksklusif Angelina posing untuk first modelling shoot dia masa dia berumur 15 tahun. So, memang betul la bibir dia asli bukan surgery punya. Kecik-kecik dah nampak dah. Haha.










Gambar last sekali ni masa dia umur 10 tahun dengan bapak dia, Jon Voight.


Sumber : OMG

5 comments:

SyuQ said...

series cun
seksi bibir dia

Sharinginfoz said...

thanks for sharing

Jumpa Doktor Gigi

Melancong Percuma???

etomyam said...

kecik2 dah nampak cun nya...

shafiq08 said...

@SyuQ

tu yang buat hot tu..haha..

@etomyam

bila besar cun habis !

Cik Awynn said...

heheh.. kompem dia adjust idung dia. dr kecik lain.. dah besar lain. apa kata encik bagus pegi buat satu entri.. artis2 yg adjust2 muka dia ni.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...