Tuesday, March 9, 2010

Merchandise Twilight Yang Menarik Dan Pelik!


Filem Twilight memang popular di seluruh dunia dan dan mempunyai ramai peminat. Peminat-peminat Twilight ni dipanggil 'Twi-Hard'. Disebabkan Twilight diminati diseluruh dunia, macam-macam jenis merchandise yang berkaitan dengan Twilight direka dan dijual. Ada yang menarik dan ada yang pelik. Jom kita window shopping kejap!


Action figure Edward dan Bella. Huduhnya muka Bella diorang buat.


Action figure Jacob. Six packs nak lebih.


Sweater untuk Team Jacob. Hoodie dia siap ada telinga serigala lagi. ROOAARR!!



Siapa rasa nak mandi sambil diperhatikan oleh Edward, belilah shower curtain ni!


Kalau simpan darah dalam ni tak basi kan?


Lip balm? WTF? Nak bagi bibir macam bibir vampire?


Ni merchandise paling kreatif. Panties gambar Edward! Siap ada gambar mulut untuk Edward hisap darah korang lagi. Haha.

2 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

peminat fanatik ne...
mcm2 la drg wat...stylo gak la...huhu

shafiq08 said...

tu la, yang paling best edward's panties..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...