Sunday, March 14, 2010

Wall-E Memang Wujud !




Semua mesti dah tengok cerita Wall-E kan. Ala, cerita pasal robot pemungut sampah yang comel dan pandai bermain cinta tu. Haha. Tapi kalau korang nak tahu, Wall-E ni memang ada di dunia nyata ni. Bukan di movie je. Tak percaya tengok video ni. Memang comel gila Wall-E 'real' ni. Haha.

4 comments:

brain said...

aku ping blog dekat GB dan2 masuk blog kau!! haha...

h said...

comei la wall-e ni. nak bela satu. huhuu

shafiq08 said...

ok la tu brain, GB nak promote blog ak..haha..

hafizazmi17 said...

nkkkkkkkkkkkkkkkk >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...