Sunday, March 14, 2010

Nak Katil Yang Best?


Rumah anda kecil dan sempit? Ingin beli katil yang besar tapi bilik tidur kecil? Takpe, jangan risau. Beli la BedUp.

BedUp adalah jawapan bagi korang yang mempunyai masalah bilik tidur yang sempit. Bila korang nak tidur, hanya perlu turunkannya dari siling dan bila dah tak nak tidur, naikkan balik ke siling. Korang juga boleh berhentikan katil kat mana-mana level. Dibawah katil juga terdapat lampu dan jika korang tak guna katil, ia boleh jadi lampu siling. Haha. Cool kan?







7 comments:

Nadya ©™ said...

Wowww..super duper cool =]

link belog said...

smart..jimat ruang kat dalam rumah tu

hanis said...

Erkk.. Hmm.. I rasa papa panda I pun dah cukup kut.. Empuk! Tapi nak jugak letak satu.. Mana la tau papa panda I tak balik malam2 karang.. Boleh I lepak2 kat udara.. Kat studio apartment lagi tu. Jimat space, kan?

lana leopard said...

Wah bestnya... Jimat ruang especially tuk bilik yg kecik. Mana nk cari ye? Menarik ni...

Mr Kamikaze said...

Kat mana nak dapatkan katil nei erk??
rasa berminat pulak...

Hami Asraff said...

Huih macho gak. Nak try order la katil ni. Hahaha ~

shafiq08 said...

haha.. sori la guys, katil ni ade kat perancis je.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...