Sunday, March 21, 2010

Yahoo! Answers Yang Fail !!


Yahoo! Answers adalah satu komuniti yang berasaskan soalan-dan-jawapan yang dimiliki oleh Yahoo! Ia adalah tempat di mana pengguna akaun Yahoo! boleh submit soalan untuk dijawab dan soalan itu akan dijawab oleh pengguna akaun Yahoo! yang lain. Aku selalu jugak submit soalan kat sini kalau tak tahu sesuatu benda.

Tapi kadang-kadang ada jugak user yang submit soalan entah apa-apa. Kadang-kadang soalan bodoh-bodoh ditanya. Boleh tahan bodoh jugak diorang ni. Haha.

















p/s : Serius bodoh. Tapi lawak. Haha.

6 comments:

Penyapu said...

best! kat blog aku pon ade jgk camni. tapi lain. :)

@BELLA@ said...

kadang2 org2 ni takde keje nak membazirkn masa tya soalan2 bangang.. but mostly kids yg tya soalan2 pasal sex.. tp soalan2 bodoh la.. i think yahoo should hv a filtering process or something..

p/s:1st time dropping comment here.. :)

shafiq08 said...

@Penyapu

ade gak ke? nnt aku usha..haha..

@Bella

dah benda free, diorang but benda2x camni.. btw, i hope it is not your last..haha..

E.d.Y said...

haha..sengal giler

ThE HeLl PsYcHo said...

hhahahahahaha

Anonymous said...

depa smua bangang tu dtg dr planet mane yek? ntah apa ntah soalan dia...
tapi soalan pasal anak x reti ikat tali kasut tu kira waras jugak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...