Wednesday, May 5, 2010

Drogba Dan Ronaldo Jadi Model Seluar Dalam


Apakah yang korang untuk meraikan World Cup 2010 yang akan tiba pada bulan Jun ni? Mesti beli jersey bola negara favorite korang kat Downtown atau Siam. Haha. Tapi bagi Didier Drogba dan Cristiano Ronaldo, diorang lebih suka pakai underwear negara masing-masing. Huh? WTF?

(Kepada pembaca wanita, sebelum anda scroll down, imej dibawah mungkin agak seksi bagi anda. Haha.)




Tapi diorang bukan saja-saja nak tayang badan dan ehem-ehem diorang. Haha. Ini adalah sebahagian daripada photoshoot eksklusif untuk majalah Vanity Fair edisi bulan Jun. Jurugambar selebriti, Annie Leibovitz telah merantau ke 4 buah negara untuk mengumpulkan 11 pemain kebangsaan negara yang menyertai World Cup untuk photoshoot ini.

Antara pemain lain yang terlibat adalah Sulley Muntari (Ghana), Pato dan Kaka (Brazil), Landon Donovan (USA), Samuel Eto'o (Cameroon), Michael Ballack (Germany), Carlton Cole (England), Dejan Stankovic (Serbia) dan Gianluigi Buffon (Italy)

Yang bestnya, semua pemain bola yang terlibat dalam photoshoot ini bergambar dengan hanya mengenakan underwear bendara negara masing-masing. Sungguh patriotik mereka ni. Haha.



Bawah adalah video di sebalik photoshoot ni.




P/S : Kenapa hidung berdarah tu? Haha.

23 comments:

wawan said...

dan² nak suruh bliau beli yg Brazil! hehehehe

Amar Amirah said...

lucahness!! aaa...tutup mata...tutup mata...hahah

Superwoman said...

euwwww.. hahahahahaha

natsumiDyla said...

err. saya under age =_="

Yorke Kun said...

gmbar yg atas tu aku pnah tengok..tp tatau pulak ada lagi yang wat photoshoot tu..tp yg tu xhot lagi..yg ni lg hot..

http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2010/article-1272758/Abbey-Clancy-joins-stunning-line-international-WAGs-launch-World-Cup-kits.html

WAGs pnye photoshoot..hahaha

SyerAgh PgrEE said...

saiz apa suar dlam diaorg xckap ke? xpun sain kat spender tu, then mst ada org nak beli. compem!

enyheartsdiamond said...

ini elog mmg bagus.. mencuci mata ai :D

Nadia Dizarch said...

hahaha! kelakar je kene pose in underwears! bahahahaha!

Lan Bingka said...

yg pompuan tu..tatap lama nampak..

amirah said...

feewwitt..naseb hidung x berdarah..haha

huda said...

adoi, seksi dow
rase tak mo tutup page neh
hahahahaha

MISH LOLIPOP said...

wahhh..seksi yer..nk print bt tdow la pic smua nie..hehehhe

::aku insan biasa:: said...

hahaha8 ok2..it' so 'patriotik' awww!!

perondajaketbiru74 said...

apa2 pun gua suka brand armani bro...

HEMY said...

kalau mlaysia buat..mesti ada yg kata jatuhkan maruah bendera negara kannn

nn said...

erk erk mana ada hidung berdarah

*cristiano ronaldo sangat sexyy.

** a i l y ** said...

pestaim aily tengok lelaki pakai spender. hahaha xD

Adziim said...

gambar hang jadi model xde ke?
Baru ada perghhh.

Wan Botaq said...

besar2 diorang punya tutttttttt!!! wakakakakakakakaka!!!

shafiq said...

@ Amar Amirah

sekali sekala takpe la..huhu..

@ natsumiDyla

yeke ? jgn bagitau parents tau.. ;)

@ Yorke Kun

dah tengok bro.. photoshoot tu lagi mengancam nafsu..hehe..

@ SyerAgh PgrEE

kenape nak tau saiz sluar dalam pulak ? Haha.

@ enyheartsdiamond

memang itu tujuannye pun.. =P

@ Lan Bingka

pompuan pun suke sebenarnya bro..haha..

@ amirah

ye la tu cik amirah.. ;)

@ huda and MISH LOLIPOP

lain macam pulak bunyi nye tu..huhu..

@ perondajaketbiru74

gua hush puppies bro..haha..

@ HEMY

kalau buat pun sape yang nak jadi model.. takde yang badan ketul2x..haha..

@ nn and ** a i l y **

ye la tu.. =P

@ Adziim

hang nak tengok body aku, tengok body ronaldo.. sebijik..haha..

@ Wan Botaq

jeles ke bro? Haha..

L.Lawlett said...

pergh
smart gila badan Cristiano Ronaldo
nak wat badan camtu gak ar

xRaafikx said...

woah, entry yang agak lucah disini. haha.

SD said...

eeeerrrrrmmmmmmmmmm...klu body dah mantop, sume org nak, mcm afzan alfian, dah ke worl modelling pun tp aku x sanggup dedah badan aku sbb kering....huhuhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...