Wednesday, May 19, 2010

Perkahwinan Tema Ala Filem Shrek !




This is what we call dream wedding ! Haha. Bagi pasangan Tracey dan Viv Williams, perkahwinan tema ala filem Shrek adalah impian mereka. Dan untuk merealisasikan 'impian' mereka, pasangan ini telah berpakaian dan bersolek seperti Shrek dan Princess Fiona di hari perkahwinan mereka.

Menurut pasangan ini, mereka telah pergi menonton filem Shrek pada temu janji mereka yang pertama dan rakan-rakan mereka telah mengusik mereka dengan berkata mereka menyerupai pasangan ogre hijau itu.

Perkahwinan unik ini diadakan di Bridgend, South Wales. Jemputan yang hadir pada perkahwinan ini juga berpakaian seperti karakter dalam filem Shrek. Ayah Tracy telah menjadi Lord Farquaad, ibunya pula menjadi Fairy Godmother. Best man dan maid of honour pula menjadi Monsieur Hood dan Snow White.




Sumber : Daily Mail



P/S : Okay jugak kahwin macam ni, simple. Dari kahwin sampai berjuta-juta, last-last tak sampai setahun bercerai.

19 comments:

zety said...

wah....sesuatu yg unik..hurm, mana taw, leh gak wat mcm ni kan..hek2

JMR said...

mcm menarik je tema camn gini..theme star wars pon ok gk kan..hehehe

Alien Hijau said...

haaalllllaaaaaaaaaa....sweetnye!

e F a said...

wah seronok kahwin camni eh..eehehehe...
dah la semua guest pakai ikut tema~~~

Eciz said...

wuahaha. fanatik betul. kawen nanti, saya nak buat bertemakan batman ngan catwoman la. miahaha

shafiq said...

zety : awak nak buat tema apa pulak ?

JMR : tema star wars nak kostum darth vader ke..haha..

Alien Hijau : cumel nye !

e F a : nak kahwin nanti pun nak buat macam ni ke ? haha..

Eciz : batman n catwoman ? ganas nampak..haha..

Miss Eyda said...

macam shrek! so sweet. hehehe

Siti Noor Afiq Idris said...

wow...something different and unique hehe
tapi saya tak akan buat camni =b

blakepaghe said...

lawakkkk wehhhhh!!!!!!

Nur Aainaa Khairunnisa said...

comel²...tapi...kenapa tangan tak di kalerkan ijau skali ek....

shafiq said...

Miss Eyda : macam ni la sweet couple..huhu..

Siti Noor Afiq Idris : kenapa tak nak ? comel ape kahwin camni.. ;)

blakepaghe : haha.. terbaeekkk !!

Nur Aainaa Khairunnisa : pasal tu pun buat saya musykil skit..

eqa said...

hahah..lawak nye mke dowg..ad gaya da 2..hehe

Ainee Cumi said...

gila unik! i like banyak2

honey amour said...

memang unik la...

Fatimah Samsuddin said...

hahaha.. unik.. mmg unik.. tp klo ak yg nk kna make up cmni, mintak maap le.. huhu.. ;p

FarhanaDr said...

Heeee.. Comel2.. Hijau2.. Ngeeee.. Simple is the best.. :)

Huda said...

hoh~ pengaruh kuat neh
ngeh2

husnazainal said...

comel jek...
lau aku ckp nak bt tema gini..mesti mak aku penggal pale aku.hahaha

IronHeart2204 said...

wah..bes gile idea dorang nih..
kompem ingat smpai ke tue ni.hi3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...