Monday, May 10, 2010

Filem Indonesia Lakonan Maria Ozawa




Siapa kenal Maria Ozawa ? Aku tak kenal. (sambil buat muka tak tahu) Hehe. Mungkin ada yang kenal dengan 'mendalam' Maria Ozawa ni dan mungkin ada yang masih samar-samar dengan nama ni. Nak tahu siapakah gerangan wanita ini, silalah Google. Haha.

Okay, aku cerita sikit la pasal Maria Ozawa ni. Maria Ozawa ni adalah seorang pelakon filem lucah yang terkenal di Jepun dan mungkin serata dunia. Okay dah. Pada tahun lepas Maria Ozawa telah membintangi satu filem Indonesia yang bertajuk 'Menculik Miyabi'. Filem ni mendapat protes dan tentangan hebat daripada pelbagai pihak termasuk para ulama di Indonesia. Walaupun demikian, filem ini berjaya disiapkan dan telah ditayangkan di Indonesian pada 6 Mei lepas.

Bawah ni aku sajikan trailer filem Menculik Miyabi special untuk korang. Haha.




P/S : Miyabi adalah nama gelaran Maria Ozawa di Jepun. (wah, macam kenal dengan mendalam je)

22 comments:

hanie@nisya said...

sah2 memang tak kenal dia hehee

vanilla popsicle said...

siapa dia ni? :P

honey amour said...

creta cam besh..maw sruh hubby donlod..ehekkk

Iocus Theoda said...

hahaha..seblom ni x knl..tp ader dak penah kuarkan dia dlm topik perdebatan masa kem..bru tau...

J. Love said...

aku penah tengok video dia jadik awek tennis dgn pakai bikini turquoise. err.. igtkan orang philippine. jepang rupenye.

shafiq said...

@J. Love

tu la, cute kan dia.. tapi sayang jadi porn actress..huhu..

Sky0ne said...

confirm aku tak kenal siapa miyabi ni...eh ye ke? wahahaha

shafiq said...

@Sky0ne

ye la tu bro.. gua percaya..haha..

ParkAir said...

miyabi? first time aku dengar nama ni. XD

Stargone said...

Macam pernah ku lihat.. tapi di mana ya? *kof kof

brenn said...

pehh...link download poit!!!

shafiq said...

@brenn

aku tak jumpa dowh.. baru kluar kat wayang kot.. download yang miyabi btol la..haha..

messyremo said...

naseb la aku tak kenal die ni...

aku selalu tgk ultraman ngn kamen rider je...

tak penah plak nampk die brlakon citer2 yg aku tgk tu..ekeke

aremierulez/Amirul said...

org2 kat indon ni agaknya dah sangap tahap maksimum agaknya. tak puas tengok cerita blue, panggil pulak pelakon blue belakon cerita diorang

suster keramas pun satu lagi filem indon yg guna satu lagi pelakon av idol, rui sakuragi.

kononnya, dengan memanggil maria ozawa, mereka kata ia akan memberi nafas baru dalam filem indon. tapi menurut kawan aku, cerita ni biase je. tak de best sgt. cuma jadikan maria tu sebagai alat promosi je

shafiq said...

@aremierulez/Amirul

ooo.. rin sakuragi tu pelakon lucah jugak eh. ade tengok iklan filem ni dekat newspaper. ingat sape la rin sakuragi ni. rupanya av actress.

Azam Shah said...

ala minah ni la yang beli nasi lemak 50 sen utang ngan mak aku dulu..
ekekekkek..

Simon Seow said...

Cantiknya dia.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

cantik tapi apakah nasib. pekerjaan dia kat jepun tu teruk.

baca kat berita , dia dah nak berenti dah jadi porn actress. katanya penat.

shafiq said...

@s h a f i q h a s h i m _____

dia nak berhenti ke bro ? ok la tu.. memang la penat, 'main' sekali berape ramai..haha..

husnazainal said...

sape maria ozawa???miyabi ?

shafiq said...

@husnazainal

pelakon filem lucah terkenal kat jepun..huhu..

B3ss0R said...

Maria Ozawa ni best fwen maria sharapova... same main tenis... ala tu pun tak knal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...