Friday, May 7, 2010

Tergantung Di Roller Coaster Selama 20 Minit !




Naik rollercoaster ni memang la best. Kan rakan-rakan ? Haha. Di North Yorkeshire, England, 5 pembonceng (pembonceng ke?) rollercoster telah dapat merasa 'nikmat sebenar' bermain permainan ni apabila rollercoaster yang dinaiki mereka tersekat dan menyebabkan mereka tergantung setinngi 50 kaki di udara selama 20 minit. FFFUUUUU !!!

Rollercoaster yang dinaiki mereka di taman tema Flamingo Land yang diberi nama Mumbo Jumbo juga merupakan rollercoaster yang tercuram di dunia.

Gerabak mereka telah berhenti dengan tiba-tiba apabila sebuah jubah telah tersekat di roda rollercoaster tersebut. Selepas 20 minit tergantung di udara, pekerja di Flamingo Land akhirnya berjaya menurunkan mangsa yang malang itu. Huhu.




Amacam guys, nak naik rollercoaster tak ? Ala, rollercoaster je kot. Haha.



Sumber : Daily Mail

26 comments:

Aini said...

tak nak tak nak... katakan tak nak..huhu

wawan said...

dah la dalam posisi tunggang tebalik.. doploh menet plak tuuuuu

mohamadfbi said...

hooooooo....tu baru tergantung kalau tercampak dari roller tu...tak sanggup aiii

hafizrahman said...

dah buat entry jejak blog ko....

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/05/edisi-jejak-fresh-blogbelogbagus.html

honey amour said...

wow..aku maw..aku memang geilakk naik rolerkoster nie..macam ini bari thrill kan...

CiK QiQi said...

xrela cik qiqi...watnye mse nek tu kna gniee.....smpang malaikat 44...oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!

ellis suriyani said...

wahhh..sonoknye..teringin nak naek

Nisaeciz said...

huh. tade mananya saya nak naik. sgt menakutkan. eiiii. saya ni gayat. ;D

NISECA suka merapu

ir MASh said...

naik je lar..rollercoster je pn.huhu

husnazainal said...

mmg takkan naik la....hwaaaaaaa

Suhana Shahril said...

Hoho..mesti ponin kapla..20 minit tuh!Lama tak hengat..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

kalo jadik camni xnak laa... takoottt~

zac zirwan said...

kalo aku..lena je la time ni..hehee

Lan Bingka said...

naik je la..ape ada hal..;p

Miss Annaz said...

adoiii....pening kepala...setakat nie belum ada rasa nak naik menatang tu...

Sham Hardy said...

perghhhh best siut! huhuhuhu

ParkAir said...

aku penah main kat sunway lagun sekali. tobat taknak dah.

suri said...

salam tuan rumah..
aduh kepala ku pening lagi..huhuhu

fikah mus said...

oh,masih menakutkan..
mesti tengok rollercoaster nanti fobia skit..

hudhud said...

weh best gila tergantung camtu ! i love rollercoaster weh ! haha

girlmansion# said...

omg! tak sggup i naik rollercoaster! naik KTM je la.. hoho.. ;p

kacang said...

huhu.
ngerii.
tak nak de nek.=P

hanie@nisya said...

eeeeeiii.. seram2..

orang bagi sjuta pun sya takkan naik rollercoaster

balqis said...

takboleh2.

Ainee Cumi said...

memang terbaik..kalau mr.bean yang naik agaknya macam manalah reaksi dia kan?

shazika said...

wohaa..aku tak mo naik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...