Thursday, May 13, 2010

Fakta Tentang Sperma !


Aku terjumpa benda yang agak menarik di Internet untuk dikongsikan bersama dengan kaum Adam. Facts about yout sperm dude ! Untuk kaum Hawa yang ingin juga baca, it's okay. Ini semua ilmu. Huhu. Mari baca !

The Scoop on Semen
Sumber : Online Schools



P/S : Pesanan untuk kaum Adam, jangan 'bazirkan' sperma anda.

23 comments:

DALILA MISMAN said...

ok,dah baca,ngeh ngeh...

tips berguna: banyakkan memakan buah-buahan

Annaz said...

fakta yang bagus untuk dikongsi bersama..

mira said...

yg papua new guinea tu xboleh bla.yuckss.
huu

md nasir said...

info berguna utk diri sendiri..huhu

p/s : fakta last kat papua new guinea tu mmg x bleh blah..ada ker suruh buat camtu..cian bebudak lelaki sana yg baru nak masuk akhil baligh..

http://www.stormreaders.net/mNasir

- zuriey - said...

good info..hebatnya sperma

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

wahhh menarik....x caye babi paling banyak produce sperm....pepun cian dak2 papua...

student said...

wah3...macam2...:)

Anzur Anuar said...

haha. aku suka pesanan yang last! jangan biarkan diri anda terus membazirkan sperma.. hahahha.. amcm??

Hazzy Ishak said...

siap ada record lagi tuh
wow!

princeduyong said...

ooo...ade tak diorang cuba pecahkan record paling jauh tu ...tanak try ke... :)

azizie said...

perhhh.. kita punya sperma taraf rabbit jer. haha. takleh lawan babi

kella said...

oohhh... info yang sangat berguna!

thanks for sharing! nak kasi info ni kat lelaki itu lah! :)

Sang Karipap said...

Patut la babi cepat je buat anak..sampai 8000 juta sperm?


Anyway nice info..baru ku tau tentang sperm2 ni..hak23




Jom singgah blog saya pulak :D

Bila Karipap Boleh Bercakap

husnazainal said...

wahahaha...byk kan makan buah2 an yea kwan2..

jaja9 said...

baru tahu key pasal bende ini..(nak type s**** malu..blush..blush)..tp ni good info la..after all rasanya x ramai yg tahu pasal ni..tol x????...


http://jajabeanwords.blogspot.com

rATu kEBaYA said...

bagus.. anak pun dah dua.. baru tau infoni.. memang buah-buahan bagus utk kesihatan..

Dokter faRyn said...

tambah sikit. smoking boleh sebabkan sperma-sperma anda menjadi malas.


quantity banyak, tapi tak ber-quality tak guna jugak :)

nesca said...

oh menarik! pasni kita sume makan buah!

Farah Hanis said...

lambat betul nk tgu pic ni loading. well, camne nak buat LIKE FACEBOOK kt blog kite ?? Tolong ajar..

Fatimah Samsuddin said...

euwww.. suma org pn geli psl fakta yg last tu.. huhu..

singgah blog sy.. entri 'Muka Hensem. Tapi.........' huehehe

ApekxHensem™ said...

nice sharing...

Azri Omar said...

gilo bagus info...hahaha

Lan Bingka said...

cayalah orang papua new guinea.. fear is not a factor for you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...