Saturday, May 8, 2010

Yuna Dan Tuala Wanitanya


Semalam aku tengok TV, ada keluar satu iklan yang membuatkan aku tak senang duduk seketika. Iklan Yuna dan tuala wanita Libresse ! First impression aku bila tengok iklan ni, kelakar + segan + WTF? Hmmm, macam-macam la iklan mengarut keluar dekat TV sekarang. Tapi comelkan iklan ni ? Huhu.



P/S : Ada satu lagi iklan macam ni dekat TV. Tapi guna Adibah Nor jadi model. Yang tu tersangat lah chumel. Haha.

27 comments:

kenwooi said...

cool! =)

ika honey bunny said...

haha. lawaklah iklan tu. mcm malu gak nk tengok. first time tengok video ni kat fan page fb yuna.

afra said...

cuba kau tengok version Adibah Nor. Lagi tak boleh blah. Part buah tembikai tuh memang sangat bongok.

Miss Annaz said...

ok, lawak..macam segan nak tengok pun ada...

TeRRoRRiZZ said...

nape nak segan lak....
tuala wanita untuk lelaki pun ad kan.
hehehehehe...
carik gak kat kledai tapi tak kuar lagi la

bH said...

kadang2 iklan ni back to back dengan yang english version...lagi best bila straight 3x iklan produk yang sama..haha

Asiah Termizi said...

yg adibah noor punya sy suka sangat. hahaha. cute je babee

a d r e y n i e e l i s y a said...

mcm2 iklan dh skrg..
a ah..
yg adibah noor tuh..
mmg comel laj

Razis said...

semakin laku yuna nie yer

CikLilyPutih said...

adibah noor punye iklan paling kelakar, terbahak2 korg gelak

hanie@nisya said...

makin laku yuna skarang nie :)

~LP Lum~ said...

salam~

hehehe.. yg iklan adibah nor tu memang cumel... :)

.alie. said...

segan~blushing..

sweeTSour said...

iklan mcm ni mmg diperlukan tuk melariskan produk..hehe
tp yuna mmg sgt cun..suka tgk style dia

milimilo said...

ala,ade version adibah noor punye ke,xpnah tgok pn.tp iklan yuna ni comey la.warne warni.haha

Lepat Pisang said...

Yep,lepat pun suka yang adibah nor punya versi..comel n cute..he..he..memang ada daya tarikan.he..he..

ParkAir said...

aku memang suka iklan tuala wanita. ehehehe (gelak pervert)

amalina sahaja said...

suka iklan ni dgn adibah noor punya iklan tu (:

AROL DSHW said...

adibah noor punya iklan belum pernah tengok lagilah.
bagus ke Libresse nie? hehe.
:D

salju said...

kreatif iklan nih..
yuna tetap yuna..

Kapten said...

iklan Yuna dengan Adibah sama jenama punya kot

tp aku suka adibah punya iklan lg :)


Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

Frantz-Senpai said...

Aikk.. dulu dah ada mufti tegur jgn wat iklan yang plek2 mcm ni secara plek... hurm.. nakal btol

vidadarisakura said...

aku pun malu tengok iklan ni. lol

NICK IRFAN said...

iklan ni boleh tahan jgk? hahahahahhaa

.:cEmmAh:. said...

xsuke iklan tuala wanita..malu..

Iocus Theoda said...

hahaha..nk gelak ye la..n malu memula tgk...tp pikir lama2, kalo diorg x wat iklan, camne kita nk tau produk? n sesungguhnya iklan diorg da berjaya...sebb skrg aku tercari-cari produk diorg..mana jual ek, cari kat watson/guardian/giant xda pun.... XD

SyaNa_SaN said...

locus: kat kedai dekat umah saya ada jual.. comel kowt design dia!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...