Wednesday, April 14, 2010

Majalah Lucah Untuk Orang Buta !




Berita baik untuk orang buta ! Just kidding. Haha. Di Kanada, sebuah majalah pornografi telah dilancarkan khas untuk orang buta. Maksudnya majalah itu ditulis dalam tulisan braille dan lukisannya dalam lukisan yang tertimbul.

Majalah itu diberi nama Tactile Minds hasil karya Lisa Murphy. Majalah ini lengkap dengan ayat-ayat yang lucah dan gambar bogel lelaki dan perempuan. Antara lukisan timbul yang terdapat dalam majalah ini ialah perempuan bogel yang menari disco, perempuan dengan 'perfect breast' dan 'male love robot'.

Menurut Lisa, dia menghasilkan buku ini kerana dia merasakan bahawa golongan buta seperti telah ditinggalkan dan dipulaukan oleh gambar-gambat yang seksi. What the fish !






Sumber : Telegraph


P/S : Minta maaf jika gambar diatas terlalu seksi atau offensive.

13 comments:

ainhamzah said...

ngeng..
betambah dose2 si buta :D

N A N a t O said...

hahha...betul tu...dari x yah dpt dosa free, xpasal2 plak dpt kan...

Amalina E Azmi said...

erk? hehe mcm2 hal

shazika said...

org buta dh la suci..ish3 x baek cemarkan mereka dgn sex

cik idaY said...

hahahaha..
rasa2nya..bukan Orang buta jer yang baca..

Aus MeLankoLik said...

hahahak, ade ke org buta layan gak ? hahahak .
tak patut , hahahak

keyyah said...

aduh boley pulok org yg xbuta t'pk nk wt majalah cm ni...

zoul said...

Adusss... org buta pun nk dirosakkan akhlaknya.. hebat memang hebat.. hrrmmmm..

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

org buta pown ada pasaan + nafsu.. =P
dowg pown nk bajar gk..kekekekke

ParkAir said...

hahaha macam2.. agak2 terangsang ke diorang membacanya..

B3ss0R said...

hahahaha... bagus nye idea... pasni diowng takde masalah la nak tau kisah menculik miyabi...

ikhlaskahaku? said...

hm.. camtu la plak.. huhu
mmg kewajipan ke setiap orang tgk gamba lucah? adoi

manoth88 said...

nasib baek aku tak buta.zzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...