Tuesday, April 13, 2010

Apabila Bintang EPL Melukis Muka Sendiri


Baru-baru ni, beberapa bintang dan pengurus EPL telah melukis diri mereka sendiri dan lukisan-lukisan itu akan dikumpulkan di dalam satu buku yang bertajuk 'The Art Of Football'. Seramai 40 pemain dan pengurus dari 20 kelab EPL seperti Wayne Rooney, Didier Drogba, Carlos Tevez, Carlo Ancelotti telah mengambil bahagian dan buku ini akan dilelong untuk tujuan amal.

Kita tahu yang diorang semua ni memang power main bola. Tapi power kah mereka melukis? Adakah tangan mereka selincah kaki mereka beraksi? Haha. Jom usha lukisan diorang !












Sumber : The Sun

13 comments:

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

adoiiii..stakat pic org lidi ne adik aku umo 5taun lukis g cantekk.....huhuhuhuhu

Anonymous said...

drogba plg buruk

Mariella said...

Liverpool...You never walk alone~!!!

Torres takde ke??

starsyeea said...

uikk...nape abg lampard aku tader? hukhuk...:(

shafiq said...

@ alfi a.k.a epy (kawaii eiffel)

betul3x.. adik saya 4 tahun dah tahu lukis ben 10..haha..

@ Mariella

torres injured, pergi jumpa doktor.. ;)

@ starsyeea

lampard abang saya jugak ! kita ni adik-beradik ke?

Kyuubi_85 said...

wah, carlo ancelotti pandai melukis laa.. :D

cruelgurlz said...

klaka la gmbr2 yg dorg drawing nh..ta ley bla rooney lukis cm pempuan pown ader..hee

nuRuLain_zAiNi said...

haha..ni klw wt contest best gak ni..hehe

aMm said...

ngeee,..
anak2 d org kot lukis nih..heheh

http://storyaboutmuhaimin.blogspot.com/

follow me 2

N A N a t O said...

torres tak de ke??

ClickMe4Info said...

Kalau Ronaldinho tulis gambarnya sendiri tentu best kalau di lihat... :)

Anonymous said...

My name is Jed Lawson I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for cash advance payday loan company.

Anonymous said...

lnfjtiuva www.louisvuittonhandbagson-sale.com zcmzuaaad [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton[/url] qcppwkztf
pzygxifyi www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com iiqfnbffr [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton luggage[/url] mcybyotpl
dkkzolppy www.newdiscountlouisvuittonhandbags.com vjfypusqb [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton uk[/url] zgwofsnfo
dmqoxthcw www.newdiscountlouisvuittonhandbag.com lbmqcvswh [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]cheap louis vuitton bags uk[/url] jfvtcuezf
jmqfpgdvh www.louisvuittonreplicbagsonline.com tduyvrqui [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton bag[/url] kgrboepiy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...