Tuesday, April 27, 2010

Oh ! Hayley Williams


Aku merupakan peminat band Paramore. Semua lagu dalam album diorang aku layan. Aku ada semua 3 album diorang. Dan album paling latest, 'Brand New Eyes' (Aku tak beli, tapi download je. Hehe.) Bagi aku muzik band ni memang best dan lirik-lirik lagu yang diorang tulis memang kebanyakannya inspirational.



Hayley Williams merupakan vokalis band ni. Vokal dia memang mantap tahap dewa la aku cakap. Suara Liyana Jasmay pun tak boleh nak lawan suara dia. Hayley terkenal dengan imej rambutnya yang berwarna merah. Aku start layan Paramore masa 2007 and since then, aku dah jatuh hati dekat Hayley. Dia cute dowh ! Haha.




4 comments:

Fatin Fatihah said...

saya juga peminat paramore... hayley best gilerrr... weeeeee... die hard fan niehhh

yui92 said...

me too....brick by boring brick n misguided ghost sgtsgtsgt besz

shafiq said...

@ Fatin Fatihah

kita geng !!

@ yui92

nak list semua lagu kang tak muat pulak ruang komen ni nnt..haha..

hentakbelipat said...

ish....kau kene rebut ngn aku dulu nih..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...