Thursday, April 1, 2010

Video Parody Justin Bieber 'Baby'



Siapa tak kenal Justin Bieber. Kalau sebut je nama Justin Bieber kat perempuan, semua jerit macam kena histeria. My sister is one of them. Tiap-tiap hari bukak You Tube carik video pasal budak belum baligh ni. Haha.

Justin Bieber ni terkenal dengan lagu 'Baby'. Aku layan jugak lagu ni sebenarnya. Hehe. Malam tadi aku bukak You Tube nak tengok official music video dia. Best jugak la. Tapi lepas tu aku jumpa satu video menarik. Video parody lagu ni. Lawak gila. Memang pandai brader ni buat. Haha. Jom layan...

4 comments:

lizz said...

hehehe. die sangat berbakat :)

shafiq08 said...

dan kiut..sebab tu ramai perempuan minat dia..huhu.. =P

~ Ann ~ said...

cute giler.. bagi aku satu! hehe

Azrul Hisham said...

wow...kelakar la video tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...