Saturday, April 10, 2010

Apabila Mereka Terlampau Obses Dengan Justin Bieber


"And I was like baby, baby, baby oohh.. Like baby, baby, baby noo.."

Ada macam Justin Bieber tak? Haha. Haritu aku ada post entry pasal video parody 'Baby' Justin Bieber ni. Hari ni nak post pasal video lucah dia pulak. Haha. Just kidding folks.

Justin Bieber ni terkenal dengan suara dia yang 'belum baligh lagi' dan muka dia yang cute lagi comel. Boleh la dikakatakan dia diminati oleh adik-adik perempuan korang. Haha. Lagi satu , JB ni terkenal dengan fesyen rambut dia yang 'tutup dahi seperti pakai snow cap'. I mean like this :



Sekarang ni fesyen rambut dah dah jadi trend dan ramai fans dia nak buat style ni. Tapi bukan adik-adik korang je yang minat dia ni, selebriti terkenal pun minat dia. Ahaks !


David Bieber


Vin Bieber


Bruce Biebis


Chris Daughtrieber


Forest Whitabieber


Patrck Stieber


Baby Bieber ??!!

11 comments:

Miya, cik gigi besi said...

hahaha, gua tak minat justin bieber punya style, gua layan lagu dia je =)

fitri oh fitri said...

wahahaha. lawak ps. gahahaha.
suka! budak gay!

Mahira Morrison said...

uhh..ada tgk channel E!news (712 ) pasal dia nih.. in one interview, 7x dia shake kepala dia nak betulkan arah rambut snowcap dia..klakar gila.haha..

Eryati said...

huhu..tak minat dgn mrka...

Nurul Razak said...

hahahahaha...creative giler...tp justin bieber ni macam dah overrated sgt..1st time dgr lagu kat radio ingat Jojo nyanyi..rupanya die..hehe

MSR said...

Salam.. sila ambil award di blog saya :)

http://inblog2share.blogspot.com/2010/04/cedars-blogger-award-siri-3.html

ParkAir said...

haha aku x penah dengar pun nama budak ni..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hehe... kelakar betul... baby justien bibier...ngeh2..

Nurul Harun said...

hahahaa, eeeei, biar betul..macam pakai rambut palsu jer!

shafiq said...

wah, ramai jugak justin bieber ni ye..hehe.. ;)

BUDAK NAKAI said...

hehe..JB rockz!!..love him soo much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...