Monday, April 5, 2010

Budak Belum Baligh Kutuk Arwah Din Beramboi !


This infant do got balls. Dah la belum puberty lagi. Nama fucking bitch ni Rafiqin Darwisy. Umur 14 tahun sekolah dekat Sekolah Kebangsaan Indera Mahkota , Kuantan. Kat dalam Facebook, dia kutuk arwah Din Beramboi macam-macam. Ni bikin gua panas ni. Korang tengok la sendiri dia kutuk apa. PANASS WEH !! FFFFFFFUUUUUUUUUUUUU !!!!






89.com adalah porn website. Kecik-kecik dah layan blue.


Ni muka infant tu. Kalau jumpa tibai je ramai-ramai.



BTW, kat Facebook dah ade group Kalau'Kami Benci RAFIQIN DARWISY mengutuk kematian DIN BERAMBOI !!. Kalau nak kutuk dia, sila lah join.

9 comments:

masterly02 said...

hampeh punya budak..sentap aku baca entry dia kaf FB..
kecik2 dah kuang-ajor camnie,besar nanti tak taulah camner..
watahel...
thanks for sharing this..

~LP Lum~ said...

melampau~
terlampau~

MSR said...

Masalah kanak-kanak dan remaja zaman sekarang.. kuat mencarut, memaki

Kalau pergi cyber cafe tu boleh dengar budak2 sekolah ni bila main game asyik memaki mencarut saja kejenya... rasa nak lempang pun ada.. lempang nanti kena saman pulak dgn mak bapak dia

kawalan dan didikan mak bapak pun kurang, mgkn sbb perangainya jadi begitu

teringat zaman aku dulu buat silap skit dah berbalun rotan di badan

http://inblog2share.blogspot.com

hafizazmi17 said...

mak bapak x aja btul..ada gak budak cm tu..

smg dy insaf..

shafiq08 said...

tu la.. memang bikin gua panasss budak ni !! FFFFFFFUUUUUUU !!!

sue said...

ni dah melampau.. org sll mendoakan kesejahteraan bukan maki hamun.. biraka dia ngan labu2nya...

Anonymous said...

kesian kt bdk neh.anyway he has a point kot knp dia wat camtu just dia xpress it wrongly..
at one side mmg xpatutla dia wat camtu but at the other side u as org yg lbeh matured x patut gak guna words yg **** spt yg digunakan.
name pun bdk kot still need guidance dr org yg lbeh dewasa mcm kita semua...bkn nyer ajak memaki hamun n ajak org g belasah dia n what so ever..
xbole blh siap ada pg kt fb khas utk maki bdk tu..haish nmpk sgt anda n sape2 yg join group utk kutuk bdk tu pemkran mcm budak tadika..
supposedly bg nasihat spya dia xwat lg...kalu org yg da besr un ade pemikiran yg mcm ni ya Allah nampk sgt masyarakt kita tgh saket yg amat..huhu
*take n think about it postively..

Anonymous said...

fucking bitch???wow..dasat gler bhasa ko tuju kt bdk ni bro..xsalah mak bpk bdk ni jugak dia jd ceni tp salahkn jugak org2 dewasa yg suke gne words ceni..
nak marah bole.but watch your words ok!

Anonymous said...

jumpa budak ni memang kena bantai habis2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...