Thursday, April 15, 2010

Gambar Eksklusif Peristiwa 11 September 2001


Ingat lagi peristiwa 11 September 2001? Peristiwa di mana Amerika Syarikat dikatakan telah diserang oleh kumpulan pengganas Islam, Al-Qaeda. Al-Qaeda dikatakan telah merempuh bangunan World Trade Center dan bangunan Pentagon menggunakan kapal terbang.

Peristiwa ini telah mengubah sama sekali persepsi masyarakat dunia tentang Islam dengan menganggap agama Islam adalah agama pengganas. Peristiwa ini juga dikatakan satu konspirasi Amerika Syarikat sendiri yang ingin menjatuhkan Islam.

Akhbar Telegraph baru-baru ni telah mengeluarkan beberapa gambar eksklusif yang belum pernah disiarkan di mana-mana media. Gambar-gambar ini ditangkap oleh Detektif Greg Semendinger, dari New York City Police Aviation Unit. ABC News telah mendapatkan gambar ini setelah memfailkan Freedom of Information Act request dari US National Institute of Standards and Technology.
Sumber : Telegraph


P/S : Lecturer dekat u aku ada kata, ni semua rancangan adalah rancangan Illuminati, iaitu gerakan orang Yahudi yang ditubuhkan untuk menguasai dunia. Kalau nak tau lagi pasal Illuminati dan konspirasi-konspirasi Yahudi ni, boleh tengok kat Ibnu Yaacob or Free Our Mind.

8 comments:

aMm said...

sampai filem World Trade Centre pun ada kuar kan..hehe

http://storyaboutmuhaimin.blogspot.com/

cik syazni said...

semoga Islam diketahui kebenarannya suatu hari nanti ~

syahirul said...

terbaik la gambar ni.. syoknya... hehehe...

ParkAir said...

berdebu 1 bandar! dashyat..

rukai said...

smartlh blog ko....smua yang terjadi telah dirancg oleh thinktag2 illuminati slurh dunia..nk lbih pendedahn tgoklh the arrival..

MUNYIT said...

aku pelik dengan orang yang guna alasan atas nama agama ni.. konpius2

azizuan said...

@munyit
pelik apanya
tuh la cara terbaik nak merosakkan agama lain

shafiq said...

semua ni propaganda Amerika dan Yahudi untuk menjatuhkan Islam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...