Saturday, April 17, 2010

Jersey Terbaru Chelsea Musim 2010/2011


Pengumuman kepada semua penyokong pasukan Chelsea ! Bahawasanya Chelsea telah mengeluarkan jersey terbaru mereka untuk musim 2010/2011. Mari usha !



Jersey terbaru ini menampilkan v-collar design yang berwarna putih dan sedikit warna merah. Tapi kenapa ada warna merah pulak ? Official color untuk Chelsea kan biru ? Penambahan warna merah ini adalah sempena tribute kepada 'The Pensioners', penyokong veteran Chelsea yang terkenal dengan kot merah mereka. Nak tahu lebih lanjut, klik sini.

Jersey ini akan dipakai untuk pertama kalinya pada 9 Mei ketika perlawanan menentang Wigan yang merupakan game terakhir Chelsea dalam EPL season ni. Bawah ni abang-abang Chelsea kita berposing maut dengan jersey terbaru mereka. Abang Drogba sungguh gagah perkasa !!








Harap season ni Chelsea dapat buat double, menang EPL dan FA Cup. Hidup Chelsea !!





P/S : Ada jersey Chelsea dari season 07/08. Tapi semua Downtown mari ! Haha.

6 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

haish!
sane sini bola
hak2

INDRA QIRANA said...

mcm suit nak pergi menyelam jer...

http://rabunmerah.blogspot.com/

Mr Kamikaze said...

Hidup2 The Blues!!!

rossoneri said...

jersey fit ikut badan gitu..hakhak

xRaafikx said...

oh, ko pun peminat Chelsea ? ada geng ni. haha.

shafiq said...

ramai jugak penyokong Chelsea ni ye..
bagus2x..haha.. Hidup Chelsea !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...