Tuesday, April 6, 2010

CAPTCHA Dan Words Verification Yang Merepek


Korang pernah tak hantar komen dekat blog orang or post link dekat Facebook lepas tu kena security check. Bukan ada security guard check. Tapi korang kena taip CAPTCHA ataupun words verification yang disediakan. Kadang-kadang CAPTCHA yang diberikan agak susah dibaca dan merepek perkataannya. Entah apa-apa la dibaginya. Bawah ni antara perkataan CAPTCHA yang menarik.


Anda busuk ?


Agak sensitif ayat ni.


Jom makan Pringles !


Agak lucah di situ.


Takde ..... ?


Payah nak selesaikan ni.


WTF ?!


Bontot katak !


Are you ?


Dengar sini wahai kaum perempuan...

4 comments:

ice♥ice said...

haha menarikk ~~
captcha kt fb pn pelik2..

noor afzan said...

yang ada soklan math tu mmg gempak ar..
haha~

shafiq said...

haha.. tu la.. kadang2x yang merepek2x dia bagi kita..

ParkAir said...

characters are not case-sensitive? hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...