Thursday, April 8, 2010

Batman Dan Rakan-Rakan Pun Ada Facebook !




Familiar tak gambar atas ni? Gambar atas ni gambar default Facebook korang. Mula-mula korang buat Facebook mesti ada gambar ni or kalau korang tak letak apa-apa gambar sebagai profile picture korang, gambar ni akan automatic keluar.

Tapi ni gambar default bagi orang normal macam kita ni. Tapi kalau gambar default Facebook untuk Batman ke, Superman ke, macam mana pulak rupanya eh ?



Batman


Superman


Darth Vader. Waarrgh.. (bunyi dari topeng helmet Darth Vader)


My name is Bond. James Bond


Pope pun buat Facebook ?


The Simpson !


Mickey Mouse


Ayam pun ada Facebook !

3 comments:

natsumiDyla said...

nak curik gmba mickey mouse tu boleh????

I n n z said...

kreatif gle kottt ;D

hafizmd said...

hahaha..lawak tulla..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...