Tuesday, June 29, 2010

Anjing Terberak Dengar Bunyi Vuvuzela


Kalau tengok game World Cup kali, korang mesti dengar bunyi "PPOOMM PPOOMM, POTT POT". Bunyi yang anoyying gila ni adalah bunyi vuvezela. Ramai complaint bunyi vuvuzela ni bising. Player tak suka, coach tak suka, dan anjing pun tak suka. Betul. Sampai terberak anjing ni. Haha.



P/S : Vuvuzela ni nama je dari Afrika, tapi buatnya dekat China.

7 comments:

Nisa said...

Barang apa yg tak buat dekat China? Haha! Annoying bunyi vuvuzela ni. Lepas match habis, berdengung telinga aku! Sape la agaknya yg cipta benda ni eh? Aku nak lempang dia sikit.

shafiq said...

@Nisa

haha. betul jugak tu.
wah, memang marah btol ni. bunyi vuvuzela memang bising gila. nak dengar penyokong sorak pun x dgar. ni bunyi POTTTT je. haha.

Hapiz Rahman said...

hahahah.. serius failed!!! haha

Aidi-Safuan said...

hahahaha.. xleh blah!

Fyzal said...

aiseh.. tak buleh play plak... copyright issue..

athime said...

hmm.. no komen

Capo Grande said...

agak2 ada x vuvuzela masa piala malaysia nanti...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...