Tuesday, June 1, 2010

This Is 50 Cent. Trust Me.






Yup, this is 50 Cent. 50 Cent yang nyanyi lagu 'In The Club' tu. 50 Cent penyanyi rap yang muka ganas macam penjenayah tu. 50 Cent yang dulu badan dia berketul-ketul tu.

Kepada peminat 50 Cent kat sini, jangan risau. (ada ke ?) Dia bukan ada peyakit bulimia ke, leukimia ke mahupun parkinson. Dia jadi macam ni untuk berlakon dalam filem terbaru dia, Things Fall Apart. Filem ini mengisahkan tentang seorang pemain American footbal yang menghidapi penyakit kanser.

Untuk mendapatkan tubuh badan seperti ini, (wah, macam iklan pelangsing badan pulak) 50 Cent telah mengamalkan diet makanan cecair selama 9 minggu. Dia juga menghabiskan masa selama 3 jam sehari di atas mesin treadmill untuk menurunkan berat badannya dari 96 kilogram kepada 70 kilogram.

So, kalau sesiapa yang agak chubby-chubby tu nak turunkan berat badan sikit, boleh la amalkan liquid diet 50 Cent ni. Berbalo-baloi. Haha.

50 Cent dahulu kala

11 comments:

Anonymous said...

oh tidak.i minat ngn dye ni coz dye nyanyi simple jew.ske bangat ngn lagu u right.gile kurus camni.x ensem dah (ensem ke?)ha3.
lepas ni naik kan balik bdn u yea 50cent.mcm org sakit jew aku tengok.

BaizuraShahar said...

My God... He looks sooo weird...! Mat saleh klau bab nak menjiwai watak sanggup sampai gitu jadinyer.. nak balik ke 'rupabentuk' asal tu susah kot tu..agak2 kalau local actor/actress sanggup ke buat cenggini??? ;P

::http://luvmymother.blogspot.com::

Lepat Pisang said...

memang berbeza sungguh fizikal dan penampilannya!

Lepat Pisang said...

ni baru jiwa orang seni yang sejati!

paan said...

sanggup tue...nak berlakon punye pasal....

Alyssa Villamor said...

kurus gilee!
kalu org biasa wat cmni menyeksa diri namanye ! huhu

Siti Noor Afiq Idris said...

tak nmpak mcm 50 cent pun..memang lain jadinya 0_0

.:cEmmAh:. said...

macam orang sakit teruk je gamaknya..huhuh

I Z Z A T said...

Pergghh!!

Serius, gambar post yg pertama sekali bikin mimpi ngeri kpd ku ...

yaTy ♥ said...

mak aih.. byk gak berat dia turun..
bdn dia ketul2 lagik machoooo..
huhuhu..
=)

Oh!Manusia said...

Hahaha.. cantik lagi badan dia beketul2.. haha.. Kalau x silap, dulu dia kena tembak kan, 10kali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...