Wednesday, June 23, 2010

Pasangan Kembar England Yang Paling Serupa




Serius sebijik ! Ruby dan Pearl Day telah dinamakan kembar yang paling serupa di England. Kembar brunette yang berusia 18 tahun ini memenangi gelaran itu berdasarkan persamaan dalam bentuk muka, personaliti dan 'dancing synchronicity'.

Pasangan kembar yang berasal dari East London ini, belajar di kolej yang sama, juga mengambil subjek yang sama - performing arts. Pearl dan Ruby yang juga pernah berlakon sebagai extra dalam filem Harry Potter and the Order of the Phoenix dan akan muncul dalam filem Harry Potter akan datang.

Ruby berkata bahawa pelajar guru di kolej mereka sering keliru dan tidak dapat membezakankan mereka berdua. Disebabkan persamaan mereka yang melampau ni jugak, mereka selalu mengenakan teman lelaki mereka.

Pertandingan kembar ini juga disertai oleh 30 pasangan kembar yang lain dan dianjurkan oleh Cadbury's Wispa Duo.









Sumber : Daily Mail

21 comments:

Hazzy Ishak said...

tgk kat buletin utama semalam
pearl & ruby comel sgt2

irahehe said...

lawa!

Fyzal said...

terbaik dari tanah England.. mmg marveles!

shafiq said...

@Hazzy Ishak

ada keluar kat tv3 eh. x perasan pulak. huhu. ni jumpa lat internet.

@irahehe

memang lawa !

@Fyzal

segar dari ladang lagi tu. haha.

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

cuter jw dowg neh


p/s:: usha2 r

mytrajet74 said...

mcm tgk cermin bro...

ubi said...

ada award utk anda..amek d blog sya. :)

Mr. Merlot said...

makkk aihhhh cermin ker ape ni....

Last entry: Facebook semakin bahaya

shafiq said...

@alfi a.k.a epy (kawaii eiffel)

memang cute habis. haha.

@mytrajet74 @Mr. Merlot

betul3x. memang payah jadi bf diorng ni. haha.

@ubi

thanks bro ! dah ambik dah. ;)

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

tapi kembar Day tu mata tak sama la.hehehe

akpfapaf said...

tp, tak nampak exactly sgt pun, ada lain sikit kan

XeoRa said...

cutee...sukenyer klu de kembar....

aliesha kirana said...

cumel2.. nak anak kembar leh x? hehe~~

Azam said...

nak kawin ley tsalah bini nih/..
gyahaha~

Ila said...

yg kulit gelap tu paling sama mukanya.

switsmile said...

hmmm mmg samer la....commei plak tuh

puteri ternoneng said...

cantiknye mereke.. ;))

dak eina (◕‿◕) said...

bestnye kalo ade kembar~~~

Sha-na.Szied said...

comel2 kembar..

aku nak anak kembar jugek :P

akiN aMar said...

wah..sukenyer tgk org yg kembar2 nie..
ruby+pearl..cumilll...;)

kella said...

mmg lawa, ada sikit beza je.. tang hidung nya.. sorang hidungnya cam tinggi sikit.. sorang kebawah sikit.. hehhehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...