Thursday, June 3, 2010

Design Kasut Nike Yang Awesome !




Serius nak satu ! Corak kasut atas ni direka oleh designer yang bernama Daniel Reese atau dikenali sebagai "Sneaker Freaker". Dari hanya kasut Nike yang putih dan plain, Daniel boleh mereka pelbagai corak dan menjadikan kasut Nike yang simple menjadi awesome !

Antara tema corak yang direka oleh Daniel ialah web, video games, komik, muzik dan filem. Kalau korang beli kasut ni, korang boleh order dari web shop dia. Sepasang kasut berharga dalam 260 dollar (mahal nak mampus !) dan Daniel mengambil masa dalam 4-6 minggu untuk menyiapkannya.

Bawah ni antara tema corak yang Daniel reka.

Web



Twitter

Video games



Pacman

Super Mario

Sonic

Komik



Batman


The Flash


Justice League

Muzik



Michael Jackson


John Lennon


Bob Marley

Filem



Kick-Ass


Iron Man


The Simpsons

17 comments:

En iLham said...

pergh
cantik gile
belanje yang ade gambar twitter tu
hehe

hanie@nisya said...

memang cun!

nesca said...

kasut twitter sangat cun!

meowwmania said...

waaaa cantek nyeww........

Siti Noor Afiq Idris said...

WOWWW~~

aleh said...

mmg cantik la...
saya nak yang ada gambar sonic tu..heehee..

tirah watif said...

twitter! twitter!

+qAsiH naDiRa+ said...

pergh!!!hebat!

Lan Bingka said...

serius nak gak..;p

Sky0ne said...

berkenan plak aku dgn kasut iron man tu...hihi

Anonymous said...

yg gambar orang macam x patot,,,,
kasut di pakai di kaki,,
umpama memijak org tersebut,,,

cybernetic88 said...

hahaha!. aku nk jgk. smua r sng. smart! ;D

kasihkuamiera said...

cantik

the sastraboy said...

sangat kreatif!!! o yea!! haha.

j0j0_bdiN@ said...

Serius, smart giler!

adam adi said...

beli kat mna ya tu
tu semua ,,, pesien

adam adi said...

nAK LA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...