Sunday, June 13, 2010

Bila Suka Sangat Dengan Facebook Like Button





Sekarang ni kalau suka apa-apa benda kat Facebook, klik je 'Like' button. Lepas ni kalau bos atau lecturer approve korang punye resume atau assignment, diorang mungkin juga bagi LIKE dekat kerja korang. Dah semuanya nak Like. Haha.


P/S : Lagi 1, jangan lupa klik Like button bawah entry ni. Muahaha !

9 comments:

Afnie Roslan said...

hahhaa...like la sgt....bos ngn lecturer ni hati kering...

SHAKIRA & WAKA WAKA

hazman aka speices1980 said...

ish2x diorang nie ade je idea kan....

kisahremaja said...

dalam kes nie yang untuk ... tokey kedai stamp pad...

Zulfahmi said...

smart gak ek klu ade cop camnie...

wawan said...

LOL!
nak jugak button tersebutttt

Helper said...

sume benda nak di'like'kan...

nesca said...

*likes*

hanie@nisya said...

cerdik tol :)

Hapiz Rahman said...

aku telah like.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...