Tuesday, May 24, 2011

Pokemon Versi Minimalis


Aku minat Pokemon. You should see the pattern by now as aku banyak post entry pasal Pokemon. Di bawah ini adalah illustrasi Pokemon versi minimalis. Ianya adalah karya Natalie Al-Tahhan. Ada 5 gambar semuanya. Ni pun Pokemon yang basic. Kalau anda tak dapat teka, aku tak tahu nak cakap apa. Kesian. Haha.






Sumber : The Uniblog

9 comments:

rara pinkmafia said...

rara pun suke pokemon.dulu kecik2 suke sgt.

c.i.k.a.m.i.e.a said...

seriously pikachu and butterfry(tak igt ejaan) comel gila!!!

shark said...

waaa.
terbaek..
ingt pokemon ingt waktu time gameboy dulu2..

Faiz said...

dulu selalu main game pokeman ni..tapi time sekolah dulu la..

Hans said...

pikachu
hahaha
yg lain aku xingat nama diorang tapi ingat wajah
:-)

Meatball IKEA Halal

shandye. said...

percaya atau tidak, siri pokemon sebenyarnya banyak mengajar aku bahasa inggeris!

Cahya Qasehnya said...

aku tau gambar pertama tu jak

Syuxer said...

cantik bro..pokemon tuh apa sebenarnya?

hafiz amin said...

aku kenal 2 je..pikachu dengan charmeleon..yg lain2 dah lupa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...