Friday, May 6, 2011

Bagaimana Mahu Menjadi X-Men (DIY)


Mahu menjadi X-Men seperti Wolverine? Tetapi malangnya tiada radiasi atau mutasi berlaku kepada anda? Jangan risau kerana Rafael Bastos, seorang pereka grafik ada jalan penyelesaiannya.

Dengan berbekalkan beberapa barang yang mudah didapati dengan kos yang murah, anda boleh menjadi ahli X-Men seperti Wolverine, Cyclops, Gambit dan Magneto. Apa tunggu lagi, do it yourself ! Haha.


Wolverine


Cyclops




Gambit



Magneto


Sumber : Vomaria

9 comments:

rara pinkmafia said...

wow.sgt kreative org mesia ni =)

Shamsuddin Amin said...

adoi.... klakar la...
gelak guling2....

ak nak try yg 1st...LoL

mrcrazee said...

yg last tu da tua2 pun dok osakkan baldi ag..patot ah biler kawan aku nk g jamban je tgk baldi ilang..die nyer keje upenyer hahaha...

♕ Kyosuke Damon ♕ said...

haha uber cool!

Shamsuddin Amin said...

*x tau mane ade jual tshirt tu... haha

Kap said...

laser laser jangan sebut.
marah orang seberang.
hahah.

mykhalis said...

boleh di jadikan pasukan pertahanan malaysia

Fina Fento said...

hahah..pandai depa improvise :))

Kejadian memalukan di depan traffic light

Muhammad Fadli said...

mwahahahah!
boleh cuba ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...