Wednesday, May 4, 2011

Bagaimana Rasanya Tinggal Di IKEA


Korang dah pernah tengok filem 500 Days Of Summer ? Kalau dah tengok, kan ada scene di mana Zooey Deschanel dan Joseph Gordon-Levitt berangan mereka tinggal di rumah yang sebenarnya kedai perabot IKEA. Dalam scene tu ada la mereka berangan di dapur, bilik air, dan bilik tidur.

Jurugambar Christian Gideon, mendapat inspirasi dari filem itu dan telah menghasilkan beberapa koleksi gambar menunjukkan bagaimana rasanya tinggal di IKEA. Ekspresi muka semua memang 'bersemangat dan menyakinkan'. Priceless! Lagi gambar boleh dilihat di website beliau.











Sumber : Christian Gideon

6 comments:

almutarjimah said...

:D tak boleh belah muka.

alinac lover said...

best2~ heehhe

Norhafiza said...

alahai..bestnyeeeee..macam dato' yusoff haslam la buat scene film/drama dalam rumah dia je..ada dalam ASTANA host dia kakNita..

Kap said...

tak faham motif kelambu payung tu.

fiezaradzi said...

best kot.. dah perabot semua cntik2.. huhu.. tapi tv tu kena berfungsi la.. hihi

penah mengidamkan de ruang tamu atau bilik tido cm kt ikea.. menarik..

tapi makanan kt ikea mahal, susah nk tinggal situ..

ape pun, bagus tul la pelakon kt atas tu.. hihi

hafiz amin said...

best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...