Thursday, May 5, 2011

Gambar-Gambar Palsu Mayat Osama Bin Laden


Seperti yang sedia maklum, Osama Bin Laden akhirnya telah mati dibunuh oleh pihak Amerika. Namum, ramai yang tidak mempercayainya dan menganggap ianya hanya konspirasi dari Amerika. Lebih menimbulkan syak wasangka lagi, White House tidak menyiarkan sebarang gambar mahupun video sebagai bukti yang menunjukkan Osama telah mati.

Dan di sepanjang itu, beberapa gambar mayat Osama yang palsu telah tersebar di Internet. Nampak macam real, tapi sebenarnya photoshop. Di sini ada beberapa gambar mayat Osama yang direka oleh mereka yang pandai ber-photoshop. Haha. AMARAN: Ada gambar yang diambil dari mayat sebenar and is very graphic.

Palsu

Original




Palsu


Original



And let's not forget this one

9 comments:

atieserina said...
This comment has been removed by the author.
atieserina said...

takut tgk..
hebat la diorg mengedit..
hehe..

Kandi Live

syukriah said...

takutlah tengok..kesian jugak kat osama kan..

jom ke blog Syukriah pulak,..

http://syukriahkorea.blogspot.com/

fisa othman said...

sekarang ni macam2 org boleh buat..haiyaaa...

Ini Kisah Tia said...

sampai macam tu sekali ? ni kalau orang yang lemah ilmu IT memang percaya terus ni ..

♕ Kyosuke Damon ♕ said...

sgt terer maa haha

ParkAir said...

Hebat betul diorang ngedit. Tak tercapai skill ku!

Kaoshi said...

macam2 propaganda amerika ni. lebih-lebih lagi obama terpakasa declare osama mati sbb dia nak raih kepercayaan rakyat. tahun depan pilihanraya kat us kalau tak silap.

Sila lawat: Kaoshi Troll

Jo Qusary said...

Ada teori yg mengatakan kemungkinan Osama dah dibunuh 10 thn lalu oleh Sheikh Omar kalo ikut satu rakaman temubual BBC dgn Benazir Bhutto sebulan sebelum Bhutto mati dibunuh pd thn 2007...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...