Saturday, May 28, 2011

Cermin Mata Hitam Censorship


Sekarang ni ada macam-macam fesyen cermin mata. Ada yang jenis hipster, yang bingkai besar, yang tiada cermin, yang berjaring-jaring dan macam fesyen lagi la. Rimas aku tengok. Haha.

Tapi semua cermin mata tu tak boleh lawan cermin mata hitam Censorship ni. Cermin mata dari Urban Outfitters ni menutup sebahagian besar mata dan membuatkan identiti si pemakai seperti di-censored. Kira macam korang ni macam penjenayah atau pelaku video lucah. Haha. Siapa nak satu boleh beli di sini dengan harga $12.



Sumber : Whatthecool

7 comments:

GeminiGurlz said...

xsanggup xpakai lau kelauar umh..haha

Syuxer said...

hahah..cantik cermin mata tuu besar mesti orang akan tengok lama2 heheh

Kap said...

sesuai untuk aku yang pemalu.

shandye. said...

sesuai untuk mereka yang bakal keluar dari mahkamah. tak perlu susah2 pihak tv nk kena cencored-kan muka atau mintak org tutup muka dgn surat khabar. ngee...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

Lindonut said...

this is super cool! xD

Pojiepooh Abdullah said...

Cool! I like I like!

PojiePooh; Hanya Satu...

Mr. Tokey said...

woaw..freak-but-nice trend..mcn trend kasut croc haha..saya msti beli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...