Friday, May 27, 2011

Kucing Tidur Mati Yang Comel


Memang tidur mati kucing ni. Tengok muka pun memang macam dah mati. Comel sangat sampai nak je aku cekik sampai mati. Haha.

5 comments:

JIJI YU said...

dah ghupe nak mampos dah ni

shandye. said...

Aboo kucing aku pun tdo camtu gak. stok tak hengat donia punye....


p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

hafiz amin said...

kalau aku jadi kucing tue..aku dah cakar2 muka tuan dier..ada ke patut time2 tido kaco camtue..ish3

Mohd Yusuf said...

aku igt kucing tu dh mati, rupanya hidup lagi... ko buat gigi palsu kat dia ke??? ahahha

yayasweet said...

seriously kucing bela memamng tido macam tu kot???
kucing aku pun cam tu gak...
ayah aku kata, tarik je lidah die... :P
haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...