Saturday, April 30, 2011

Sepakan Penalti Backflip Yang Awesome


Ini adalah penalty kick yang paling awesome pernah aku tengok. This guy takes penalty kick Like a Boss!

10 comments:

Khairil said...

fuhh..hebat cara dia flip...nasib masuk..keeper tu pun terkejut tgk style dia...

♕ Kyosuke Damon ♕ said...

awesome !!

mykhalis said...

mujur goal..kalau tak penghinaan sepanjang hayat,,hehe

MaMa AiNi said...

he2x mama tersalah msk ke entry nih !!!...mama tak minat bola la...

Anonymous said...

telephone service seo training backlinks backlinks tool

Anonymous said...

The very crux of your writing while sounding reasonable in the beginning, did not really settle well with me after some time. Somewhere within the sentences you managed to make me a believer but only for a short while. I still have a problem with your leaps in logic and you would do nicely to help fill in all those breaks. In the event that you can accomplish that, I could surely be impressed.. Payday Loan

Anonymous said...

belogbagus.blogspot.com she said Ini berarti dengan ekuitas yang lebih tinggi Anda pasti akan mendapatkan jumlah besar dan dengan ekuitas yang lebih rendah Anda bisa mendapatkan jumlah yang lebih rendah

Anonymous said...

belogbagus.blogspot.com his comment is here Cara mudah melihat harus Anda terdaftar dengan ISK adalah dengan menggunakan validator pan sepanjang sisi tentang situs

Anonymous said...

belogbagus.blogspot.com related site Berbelanja di toko barang bekas kelas atas , lelang dan penjualan garasi di lingkungan yang baik dibandingkan dengan membeli item baru

Anonymous said...

Hello there! I just want to give you a big thumbs up for the great info you've got here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]seo services[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...