Thursday, April 14, 2011

Ukiran Pelik Dan Menggelikan Tim Jones


Ukiran yang pelik lagi menggelikan ini adalah hasil kerja Tim Jones. Tim Jones merupakan artist kontemporari yang sering mereka ukiran makhluk yang pelik, menakutkan atau abnormal. More of like macam kena mutasi la.

Beliau sering menggabungkan sifat yang berlawanan seperti baik dan jahat dalam karyanya untuk menjadikan ia lebih unik. Aku tengok ukiran beliau ni memang cuak. Tapi lama kadang-kadang comel pula. Lepas tu rasa kesian. Apakah perasaan ini ?!








10 comments:

Shazwan said...

comel

peaNut said...

aduiiii...geli eyh tgk smua ni...

Lizzie Yasmin said...

VOTE COMEL... hehehehe

xazryx said...

dia gunakan ape ea ?

Khamiza-Khalisha said...

memang comel dan mengelikan..

Liza @ Adzriel AB said...

ewwww... tak larat tengok

Chybee said...

geli tgk

n!cK said...

eeee...menakutkan..leh jadik mimpi ngeri neh!!

toyolkiut said...

erkk..
TK pnggeli orangnya..
leh muntah d buatnya..
tp si pembuat tu mmg kreatif..

akmalsyazwani said...

klu preggy nih mmg boleyh kenan baby..ehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...