Friday, April 29, 2011

Story Line Filem Harry Potter Dalam Bentuk Komik


Harry Potter dan komik! Two of my favourite things together at last. Ini adalah story line Harry Potter dalam bentuk komik dari Lucy Knisley. Beliau telah meng-summarized-kan keseluruhan filem Harry Potter dengan mengambil bahagian-bahagian yang penting dalam filem itu. Bukan summary dalam bentuk essay ye. SPM dah lepas. Haha.

Setakat ini hanya dari The Sorcerer's Stone hinnga ke The Order of the Phoenix sahaja dihasilkan oleh beliau. Can't wait to see the rest! So, siapa-siapa yang malas baca novel tapi suka baca komik, silalah layan komik ini. Lagi artwork boleh didapati di blog beliau.

1) The Sorcerer's Stone


2) The Chamber of Secrets



3) The Prisoner of Azkaban



4) The Goblet of Fire



5) The Order of the Phoenix

4 comments:

... said...

as salam..
wow!

cool gila!!
dapat dari mana ni. haha! canggih!
terus interpret dalam bentuk katun

XD

Amiera Hilton said...

hahahah sempoiiii. tp xphm pun kalau tgk gambar semata. hehe :P

b a m b a m ' s said...

terbayang jugak lar citer dia mcm kat wayang..heheheh

A.D said...

haha.. citer nya punye la best, jadi macam kelakar pulak bila da jadi katun. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...