Thursday, November 25, 2010

Tension ? Marah ? Tumbuklah Panda Ini


Nate Hill, seorang performance artist, menyediakan satu public service untuk penduduk di New York iaitu 'Punch Me Panda'. Dengan memakai costum panda yang dilengkapi dengan chest protector, Nate menawarkan orang ramai untuk menumbuknya dengan sekuat hati untuk melepaskan geram mereka.



Menurut Nate, dia membeli kostum panda itu dari eBay dan memilih panda sebagai kostum kerana air muka panda mampu mencairkan hati seseorang. Dia mahu orang melepaskan kemarahan mereka ke atas sesuatu yang comel. Dalam sehari, dia menerima lebih kurang 100 tumbukan daripada orang ramai.

Kalau ada benda macam ni dekat Malaysia kan best. Memang tiap aku datang tumbuk. Tension belajar. Haha.








Sumber : Wall Street Journal

7 comments:

Lizzie Yasmin said...

kalu setakat tumbuk jer.. mcm best lar.. klu rasa nak blasah skali boleh tak?? hehehehe

Hazzy Ishak said...

boleh lak gitu.hahaha
kena bayar tak ni

shaffique said...

@Lizzie Yasmin

wah, ganasnya sampai nak belasah2x ni. haha.

@Hazzy Ishak

kena kot. 1 punch 1 penny.

hans said...

ahhahaa
kalau aku hari2 datang tumbuk
saja suka2
hehehe

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

IronHeart2204 said...

haha ...kompem menarik wat kat malaysia nih...

Echam said...

Elok letak kat Bukit Bintang. Ramai org tensen kat situ...

PinQib said...

nak seko. letak sebelah taim tidoq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...