Friday, November 12, 2010

Ping Pong Cover Untuk iPhone 4




Tengok je case untuk iPhone ni, teringat kenangan main ping pong masa zaman sekolah dulu. Duit takde nak beli paddle ping pong, so carik buku hardcover kecil, susun meja dekat belakang kelas, open table ! Asal cikgu takde je, pergi belakang buat tournament. HAHA.

So, kepada sesiapa yang mempunyai iPhone dan mempunyai hobi bermain ping pong, guna la case ni. iPhone korang boleh tambah satu lagi apps, Ping Pong Pad. Nice ! Berminat ? Boleh beli di sini.




Sumber : Goincase

2 comments:

fazilzura said...

suke yg merah

Afra Yuri said...

saya suka warna pink! weee :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...