Wednesday, November 24, 2010

Oh ! Taylor Swift


Sekali pandang tak kenal aku siapa awek hot blonde ni. Dua kali pandang rupanya awek aku Taylor Swift. Biasa tengok dia dengan rambutnya yang curly lagi wavy. Memang lain habis bila dia luruskan rambut. Ini imej terbarunya semasa menghadiri American Music Awards baru-baru ni. Serius makin HOT.




9 comments:

Hunny Maldini said...

memang hot!

MuJE said...

geram aku tengok...he3

C.e.T.o.T said...

laa .. hebatnye awek taylor swift... :p

molot seksi tuuu

Puteri Iqa Izyan said...

alolo..cumel ah die.
tp lg cumel rmbut lame die :P

lemangcute yang Kosong said...

vote for rambut lama.. cute.. nie cantik jugak..tapi lagi cute yang kerinting..:)

peaqour said...

shaffique,

pandai ko yer pancing orang dengan gambar gambar seksi taylor swift... aku pun minat gak dia nih.. muka ala ala manja kiut kiut, seksi pon tak la seksi sangat, setakat ni rekod bersih.

ierahaziera said...

rambut curly lagi hot kot....
=)

shaffique said...

@MuJE

aku lagi geram. haha.

@Puteri Iqa Izyan @lemangcute yang Kosong @ierahaziera

rambut curly nampak innocent n cute. rambut baru dia ni nampak naughty sikit. meooww !! haha.

@peaqour

mana ada pancing, just nak share pasal awek aku. haha.

Judiene said...

Indeed!
She is insanely hot!!
Love the new hairdo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...