Tuesday, November 16, 2010

The Dipr - Sudu Khas Untuk Biskut Oreo


Bayangkan situasi ini. Anda mahu makan biskut Oreo, lepas tu nak celup dalam susu macam dalam iklan tu. Sedang elok-elok je nak angkat biskut itu untuk dimasukkan ke dalam mulut, biskut itu patah dan jatuh ke dalam cawan. FFFFUUU !!!!

Oleh sebab situasi ini sering berlaku, The Dipr telah tercipta. HAHA. The Dipr memudahkan para peminat biskut celup kerana korang tak perlu risau akan kepatahan biskut mahupun kejatuhan biskut korang ke dalam cawan.






Projek The Dipr ini masih dalam proses untuk dibangunkan dan di video bawah tentang bagaimana mereka came up with the idea dan cara membuatnya.



Sumber : TheDipr

7 comments:

kella said...

wah... ini sudah bagus! mahu satu! :D

Puteri Iqa Izyan said...

wohoo.comel nye :))

BezBuddy said...

kreatif btol dorg ni

░♥si lampu neon♥░ said...

HAHAH GELI PLAK AKU TGK SUDU NI ;) MCM PENGCUNGKIL TELINGER JERR

_aLiaHwaFa_ said...

wau! xsgka benda macam ni pon ada org cipta. hoho

Heidi Shafiq said...

haha.. ade je point nak wat budak2 terpengaruh.. bgus tul idea dorang.. :)

Lan Bingka said...

hoyeh..;) boleh ambik masa utk rendam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...