Tuesday, August 3, 2010

Perkahwinan Bertemakan Superhero !


Dulu aku ada post entry pasal perkahwinan tema ala Shrek. Kali ni ada lagi wedding yang buat tema ala-ala kostum. Tapi tema wedding lagi gempak, pakai kostum superhero !



Sharon dan Neil Vaughan, memilih untuk memakai kostum Wonder Woman (bukan Wonder Girl) dan Batman pada hari perkahwinan mereka. Menurut pasangan yang gemarkan pakaian berhias ini, sejak kecil lagi mereka ingin menjadi Batman dan Wonder Woman.

Best man dan MC pada wedding ceremony itu Robin dan Joker. Bridesmaids kepada Sharon pula memakai kostum Powerpuff Girls. Antara 'superhero-superhero' yang hadir pada majlis perkahwinan mereka adalah seperti Superman, The Incredibles, Iron Man, The Incredible Hulk, Captain America dan ramai lagi.

Neil berhabis sebanyak 180 pound untuk kostum Batmannya dan Sharon pula 100 pound untuk kostum Wonder Womannya.





Sumber : Daily Mail

10 comments:

eiffel said...

-.-" dorang neh pelik2 jerk...

jam...???
my blog
xchange ur link

Illiana Hidayah said...

ek..?
asal suke pelik2 sgt ni ek..?
agaknye time ni diorang ade main perang2 x ek...?

-Si Riang-Riang- said...

hehehehe. macam-macam. nie musti bajet. gune skali ntuk kostum Halloween. lalala~

cʏcʏʌαииιℓα said...

whoa ! superb ouh , :)) laen dri yg laeen , hee

farah said...

agak-agak paderinyer pakai ape erk?

dunspeak♥ said...

haha unik giler pekahwinan camni..hehee

Ct SoLeHa said...

aku nak jadi cat women...seksi x??haha

bidadarihijau said...

ahahahhhaa.....menarik btul...jangan yg ade buat costume upin ipin dah la nnt

::ienafazlyna:: said...

hahhha..tetiba rase cam berminat nak buat macam nie..kekekeke..sailormoon & ultraman

IronHeart2204 said...

weeew...So sweet...tp wat kat mlsyia ...Orag ckp Gile plak..haha
oRg mlayu ske mengkritik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...