Sunday, August 1, 2010

Lukisan Yang Hyperrealistic



Cuba perhatikan betul-betul semua gambar di atas ni. First impression korang mesti ingat yang gambar ni adalah foto yang ditangkap kan ? Kalau macam tu memang terbukti korang adalah manusia yang normal seperti aku. Haha.

Sebenarnya semua gambar di atas ni adalah lukisan. Lukisan hyperrealistic ni dilukis oleh Roberto Bernardi yang merupakan seorang pelukis hyperrealism. Kesemua lukisan hyperrealistic Bernardi kebanyakannya dilukis hanya menggunakan cat minyak dan di atas kertas canvas. Memang tahap dewa betul lukisan dia ni. Haha.

Nak tengok lagi artwork dia ni, korang boleh pergi ke official gallery dia robertobernardi.com






9 comments:

xazryx said...

lukisan ke ni ?detail gile !

velasrizal said...

cantik giler bai..

Kad Touch n Go Petronas Edisi Mercedes GP Petronas

Oong-ong said...

serius lukisan?

shafiq said...

@xazryx @Oong-ong

yup, serius shit lukisan. haha.

norain ishak said...

biar betik ini lukisan?gila larh hebat bakat dikurniakan Tuhan dekat dia.

AiN Z said...

mmg terbaik lah lukisan ni.. tak di nafikan

kerangRebus said...

yeke lukisan nih???cam xcaye je..haih

kasihkuamiera said...

ishhh xcya jew tu lukisan..real la

fndrocka said...

Perghhhhh...biar betul.unbelievable lah.

Bagus lah blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...