Monday, August 16, 2010

Jenis-Jenis Orang Di Facebook


Semua orang ada Facebook. Rakan anda, mak bapak anda, adik anda, lecturer and even cikgu disiplin sekolah lama anda pun nak buat jugak. Di Facebook juga kita boleh jumpa macam-macam jenis orang. The ones we love and also the ones we HATE.












P/S : Are you one of them ?

9 comments:

fathiahRAIHANA said...

tak tak tak ,
im not one of them . trlalu sopan kot utk buat sume tu . muehehehehe :D

puteriqaizyan said...

hoho..exactly no!
tp ade je org mcm tu kt fb..
menyemak je..byk gile noti..

Webmaster@Echam said...

ahaakkksssss.... nasib baik saya takde dlm list tu sbb bukak fb 2 kali je smgu... hehhehe

hellioz said...

kewl...

u made all those drawings by urself?

IronHeart2204 said...

haha..ak rase blum thap 2 lagi nih..

puteribonda said...
This comment has been removed by the author.
puteribonda said...

wakaka~!!! I dont know if i`m really not 1 of them???!!! Huh~!!! Coz i really like to comment wedding picture all over the world. Tak kisah la sapenya page janji ade gambar kawen dorg aku akan komen~!!! Should i just quit??? LOL~!!! :)

Lizzie Yasmin said...

hahaha.. omg.. satu pun tidak langsung tersenarai... rimas nya dengan org salu nk update n asyik comment jer... hahahah.. my fwen list ada a few perangai mcm tue... adeh...

buyat(bebola tomato) said...

hahaha apoit,skang facebook untuk jadi famousla...menyamar itu ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...