Sunday, December 26, 2010

New Look


Sebenarnya dah lama nak tukar template baru. Tapi tak jumpa yang memikat kalbu. Aku nak carik template yang warna putih dah simple. Jenis minimalist punya.

Dan malam semalam dari pukul 00.00 sampai 04.00, habis selongkar semua template yang ada di internet dan akhirnya jumpa juga. Walaupun warna pink, (pink bukan perempuan sahaja okay) tapi design template ni memang terbaik lah. Tapi ada la kena ubah sikit HTML dia.

Here's the look :



So, amacam rupa baru Belog Baru ? Do you guys like it ? Feel free to comment or critic. Haha.

5 comments:

M I A J A M A L U D D I N said...

ok jekk.. =)

p/s: yang penting isi nya.. :)

MATAHARI said...

smart gile dow. simple! tp kalau kau nak tuka tulisan pink tu pun bole.


tapi ini cukup smart!

shaffique said...

@M I A J A M A L U D D I N

thanks. don't judge a blog by it's layout. haha.

@MATAHARI

tu la. kaler pink ni tak boleh tukar la. kalau kaler kelabu or biru smart sikit.

Puteri Iqa Izyan said...

so sweet. ;))

Encik Ska said...

Aku lagi suka template lama kot. Haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...