Wednesday, December 8, 2010

Cupcake Plant Vs. Zombie


Serius nak satu ! Tapi tak nak makan, nak simpan je. Haha.







P/S : Budak-budak U kalau tak main game ni memang tak sah. Haha.

Sumber : The Bunny Baker

9 comments:

ohujan said...

hahah bebudak u ntah pekehe suka men game nih

Echam said...

Tergelak tgk rupe zombie tu.. hahahhaha

CiK QiQi said...

wa...sape yg kretip wt cupcake ni.hehehhe..nk 1 ples...qiqi pnh men game ni...tp dlm laptop da ilang da.haha

atOn said...

err..err..
rase nye masih ade budak u yg masih belom main game ni...
merujuk pd diri sendiri okeh..hehe~

Amirrah Zawani said...

comel lah cupcake tu.. saya pun jd syg nak makan.. nak simpan je :)

shaffique said...

@ohujan

game ni best, main x yah pakai otak sangat. haha.

@CiK QiQi

kena carik balik. ni game wajib ada dalam laptop. haha.

@atOn

sama la kita. ;)

@Amirrah Zawani

tu la, kalau boleh nak simpan dalam almari kaca. haha.

Puteri Iqa Izyan said...

comel gila.

suke men game zombie.tp bila kalah, terus ttp lappy sampai skang.haha :P

sri said...

omg i suka yg cili tu!!! mcm mana dia boleh stand??? haha :P

_aLiaHwaFa_ said...

suke main game zombie nih. best walaupun game budak2 je kot. agak bangga bile menang, lepastu boleh tanam pokok pulak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...