Friday, July 8, 2011

Perkara Yang Tak Pernah Terjadi Dalam Hidup, Hanya Dalam Filem


Aku ni boleh dikategorikan seorang kaki filem. Kalau ada cerita best, mesti pergi tengok wayang. Kalau ada cerita best, tapi takde duit, download sahaja.

Sebagai pemerhati filem amatur, aku dapat perhati bahawa terdapat beberapa babak stereotaip yang selalu ada dalam mana-mana filem. Tapi itu semua dalam filem. Kalau dalam realiti aku yakin tak pernah berlaku. Siapa yang pernah terjadi benda ni dekat diri dia, aku memang salute. Here's the list.

1)

2)

3)


4)

5)

6)

Sumber : Unreality Mag

5 comments:

Alyza said...

hahahaha...lawak2...mmg hebat arr kalo benda ni happen kat real life...

Miss Y and Her World said...

filem ni kerjanya menipu je. lagi-lagi kalau filem orang putih. memang pandai betul diorang menipu kita. haha.

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

Gagak said...

hahha,, yang pasal cermin mata tu xboleh blaaa..haha..tetiba teringat drama korea super rookie..hehe

android, iphone or blackberry?"

Aida Azryn said...

aida pun kaki filem. >.<

shandye. said...

part bukak kabinet atas sinki lepas tu tunduk sebab nk splash some water on my face...

lepas tu bila dongak, tengok dalam cermin... ada org kat belakang...

yes. pernah terjadi kat aku.

housemate aku dok berdiri terkial2 kat depan pintu, suruh aku cepat sikit sebab dia tak tahan nk terkencing.

wakakakakaka.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...